четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Интересни забавления за детски рожден ден

Децата обичат предизвикателството да се опитва да спечели играта и да се конкурират със своите приятели. За тях това е толкова забавно и вълнуващо, и това е защо никога не трябва да планират детски рожден ден без каквито и да е детски рожден ден игри.

Детски рожден ден игри, които ще избират, ще зависи от това място, на което държат празника. Можете да направите много повече игри, ако имате голямо пространство. Можете да имате разхвърлян игри, ако детски рожден денята се провежда на открито. Планирайте поне 5-8 детски рожден денйни игри в детски рожден ден за рожден ден. И се уверете, че игрите не са твърде сложни за децата, които ще се присъединят. Състезателни игри и намиране на игри, са сред най-любимите си игри на детски рожден денята.

Ето някои предложения за детски рожден ден игри, които може да искате да има върху рождения ден на вашето дете. Един от тях се нарича Хвани игра Балон. Тази игра може да се играе с 5-10 годишните година и е доста проста. Играта започва с формиране на децата в кръг и им дава специални номера. Дете с последния брой трябва да бъде поставен в средата, той / тя след това се обажда на номер и хвърля балон във въздуха. Дете с набрания номер, трябва незабавно да хване балон, преди да удари земята. Ако детето не се стига до улов на балона, той / тя е на играта. Ако детето хваща балон, той / тя ще бъде в средата и да се обадите на различен брой.

Няма коментари:

Публикуване на коментар