понеделник, 6 февруари 2012 г.

Игри и занимания - детско парти

Като страна ходещите да дойдат, да ги насочи към таблица с множество празни хартиени самолетчета. Насърчете ги, за да украсят и персонализиране на въздухоплавателните средства, използващи различни елементи за плавателни за детски рожден ден съдове, които са били доставени по масите.

Когато всеки е пристигнал и украсени със самолет, каним ги да плават под техен самолети. Създаване на линия за началото и имат всички летят или си самолет. Който има самолет, който лети най-отдалечената, да бъде победител. Можете на детски рожден ден също така да се мотае някои Хавайският обръч пръстени, с различни размери от тавана и децата се опитват да летят самолетите им през халките.

Изпълнение на куфар реле пакет. Първо, разделите гости в екипи. Това е мястото, където децата трябва да бързо да се опаковат един куфар, да го носите на другия край на стаята или двора, и към своите съотборници за детско парти и след това да го зареже. Следващият човек в екипа повтаря този процес. Който и отбор завърши на първо място, са победители в детски рожден ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар