петък, 10 февруари 2012 г.

Детски рожден ден - развален телефон

Друг много забавна игра за деца се нарича вестник игра и развален телефон. Можете да ги помолите да образуват двойки и да получи парче от вестник. Целта тук е да надживее другите отбори. За да стартирате играта, вестникът все още е широко отворен и в легнало положение, когато започва да свири музика, децата ще танцуват всички. След като музиката спре, те трябва да засилят вътрешната страна на детски рожден ден за вестника и се уверете, че всички части на техните крака е вътре вестника. Играта постига напредък чрез сгъване на вестника, докато тя стане по-малък и по-малки. И двамата ще спечелите, ако те са последният състояние с най-малкия сгънат вестник на краката си.

Ако имате под наем доста голямо място, можете да имаш съкровище ловна дружинка игри за децата. Можете да изготвя карта на съкровище, за да следват и място на улики в специфични области. Те могат да работят по детски рожден ден двойки или в екип от 3. Включете скрити кодове в картата, че те може да дешифрира за себе си. Децата ще се влюбят в мистерия и намирането на изгубени съкровища. След това се уверете, че имате добра награда за усилията си. Просто бъдете предпазливи, където можете да поставите на улики и да гарантира, че всички области са безопасни.

четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Интересни забавления за детски рожден ден

Децата обичат предизвикателството да се опитва да спечели играта и да се конкурират със своите приятели. За тях това е толкова забавно и вълнуващо, и това е защо никога не трябва да планират детски рожден ден без каквито и да е детски рожден ден игри.

Детски рожден ден игри, които ще избират, ще зависи от това място, на което държат празника. Можете да направите много повече игри, ако имате голямо пространство. Можете да имате разхвърлян игри, ако детски рожден денята се провежда на открито. Планирайте поне 5-8 детски рожден денйни игри в детски рожден ден за рожден ден. И се уверете, че игрите не са твърде сложни за децата, които ще се присъединят. Състезателни игри и намиране на игри, са сред най-любимите си игри на детски рожден денята.

Ето някои предложения за детски рожден ден игри, които може да искате да има върху рождения ден на вашето дете. Един от тях се нарича Хвани игра Балон. Тази игра може да се играе с 5-10 годишните година и е доста проста. Играта започва с формиране на децата в кръг и им дава специални номера. Дете с последния брой трябва да бъде поставен в средата, той / тя след това се обажда на номер и хвърля балон във въздуха. Дете с набрания номер, трябва незабавно да хване балон, преди да удари земята. Ако детето не се стига до улов на балона, той / тя е на играта. Ако детето хваща балон, той / тя ще бъде в средата и да се обадите на различен брой.

вторник, 7 февруари 2012 г.

Детски рожден ден - идеи

Още една дейност, за да включи, Пин Prop в самолета, класика след Пин опашката на магарето. Hang плакат на самолет. Дайте на всяко дете "Prop", което разбира се ще имате преди детски рожден денята. Line всеки и да ги вземе превръща закачите на витлата на самолета, докато е със завързани очи. Double-стик лента работи детско парти добре за тази дейност.

За по-високо летящи забавно, проверете тези Airplane Идеи за рожден ден, като посетите  страна идеи, планиране уебсайта страна, написана и редактирана от професионални Organizer, Елизабет Chastain.

Били ли сте някога са били на детски рожден ден без някоя от страните игри? Е, това е така, защото детски рожден ден не може да оцелее без детски рожден ден игри. Игрите са най-добрата част от страна на деца и това е нещо, че децата с нетърпение очакваме най-много, да не говорим за хладно награди, те ще бъдат намалени, ако те спечелят.

понеделник, 6 февруари 2012 г.

Игри и занимания - детско парти

Като страна ходещите да дойдат, да ги насочи към таблица с множество празни хартиени самолетчета. Насърчете ги, за да украсят и персонализиране на въздухоплавателните средства, използващи различни елементи за плавателни за детски рожден ден съдове, които са били доставени по масите.

Когато всеки е пристигнал и украсени със самолет, каним ги да плават под техен самолети. Създаване на линия за началото и имат всички летят или си самолет. Който има самолет, който лети най-отдалечената, да бъде победител. Можете на детски рожден ден също така да се мотае някои Хавайският обръч пръстени, с различни размери от тавана и децата се опитват да летят самолетите им през халките.

Изпълнение на куфар реле пакет. Първо, разделите гости в екипи. Това е мястото, където децата трябва да бързо да се опаковат един куфар, да го носите на другия край на стаята или двора, и към своите съотборници за детско парти и след това да го зареже. Следващият човек в екипа повтаря този процес. Който и отбор завърши на първо място, са победители в детски рожден ден.

събота, 4 февруари 2012 г.

Храна за детски рожден ден

Поставете конкурс бял Глазура на върха на тортата, да се оформят някои бели облаци на рождения ден торта. Тогава показване на малки самолети играчка на тортата, така че да изглежда така, сякаш те са скок в небето. Напиши, "Честит рожден ден (име)!" в облаци използване на тъмно синьо черешката.

Парти храна -  Идеи

Направете сандвичи за детски рожден ден и нарязани моркови и целина. Получаване на еднократния, пластмасови тип подноси и служи сандвичи и зеленчуци с натопи на малките. Повишаване на тяхната трапезария удоволствие от възрастни или по-стари братя и сестри се облича и държи като стюардеси, по време на излежаване на храната за детския рожден ден.

Идеи детски рожден деня полза

Създаване на "Barf торби", за да служи като полза торбички с помощта на малки бели хартиени торби обяд размер. Напълнете ги с малки играчки и закуски. Сгънете над върховете и се украсяват с торби с въздухоплавателни средства с стикери.

четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Самолетна декорация за детски рожден ден

Превърнете стаята детски рожден ден в комбинация летище и терминал на атмосферния въздух.

Посочете място за подаръци, които да бъдат поставени, заедно с украшения за празненства. Обозначете подарък пространство, "Пристигащи" и района "," Заминаващи ".

Hang хартия самолети от тавана, и използвайки риболовни линия. За да създадете небето, се мотае светло син и бял креп хартия целия таван.

Cluster групи на сини и бели балони, около детски рожден ден стая, особено в ъглите, и придават на модел на самолет на всеки клъстер.

Как да си направим торта на самолета

Използвайте любимата си рецепта за торта, за да се пекат торта на лист. След тортата се охлади, я поставете във фризера за няколко часа, за да го хлад напълно. Използвайте оцветител за храна, за боядисване на Глазура светло синьо. Frost цялата торта с тази глазура.

сряда, 1 февруари 2012 г.

Детски рожден ден - полет в самолет

Ето някои прости и много достъпни възможности по отношение на самолет покани рожден ден, декорации, торти, детски рожден ден храна, и облагодетелства, както и игри и дейности.

Децата абсолютно любов самолети и ще имат време добър оле "на детски рожден ден на самолет тема! Ето няколко идеи, за да ви помогне да създадете с големи амбиции и успех!

Самолетни детски рожден деня носия идеи

За да дръпнете тази страна, извън и акцент на темата, че на рожден ден момче или момиче е облечен като пилот. Гостите могат да дойдат облечени като стюардеси или известни личности, които се случи да се лети.

Самолетни Вдъхновен B-Day приканва

Вземете цветна хартия или картон, и въведете или напишете детайлите на детски рожден денята. Сгънете хартията във формата на самолет на хартия, да го поставите в плик, и електронна поща или на ръка достави покани.